Instalare si configurare SMART IPTV cu Best IPTV Romania

Varianta simpla – Lista iptv Romania:

Cautam si instalam aplicatia, care se gaseste in grila de aplicatii pentru fiecare Smart TV.

Dupa ce am instalat aplicatia, o pornim si gasim o adresa MAC care o copiem si o trimitem catre BEST IPTV ROMANIA.

Noi o sa activam lista de programe iptv solicitate pentru Smart TV-ul dumneavoastra si va trimitem confirmarea si totul este gata de functionare, trebuie doar sa reporniti aplicatia.

 

Varianta detaliata – SmartIPTV Romania:

1 – Mai intai de toate cautam in meniul televizorului magazinul de aplicatii, dupa care cautam in magazinul respectiv aplicatia SMART IPTV. O descarcam si o instalam in TV.

2 – Dupa ce aplicatia a fost instalata, o deschidem, iar in partea dreapta vom gasi o eticheta cu numele:” MAC” care contine o serie de numere si litere pe care trebuie sa le copiem pentru a putea activa aplicatia si programele TV.

3 – Dupa ce am copiat adresa MAC, trimitem aceasta adresa catre Best IPTV Romania si asteptam confirmarea ca lista este activata.

4 – Daca am primit confirmarea din partea echipei Best IPTV, deschidem din nou aplicatia SMART IPTV de pe TV-ul instalat. Cautam un buton in meniul aplicatiei care sa ne permita reincarcarea aplicatiei. De obicei este “tasta zero” – ” 0 Reload”. Daca activarea a fost facuta bine, o sa apara lista cu programele TV de la Best IPTV Romania si filmele din VOD.

5 – In ultimul rand trebuie sa activam aplicatia SMART IPTV. Putem folosi aplicatia gratuit timp de 7 zile dupa care trebuie activata online pe aceeasi pagina unde am setat MAC si URL pentru canale TV online. Costul este de doar 5, 49 € aproximativ.

Va multumim!