Instalare si configurare aplicatie GSE SMART IPTV pentru vizualizare TV prin IP

1 – Cautam si descarcam aplicatia GSE Smart IPTV din APP Store. Este recomandata varianta PRO pentru a nu ne “bombarda cu reclame”.

2 – Dupa ce aplicatia a fost descarcata, deschidem GSE SMART IPTV si stergem toate listele ce le avem acolo ca si exemple. In continuare cautam in partea stanga a ecranului un buton, meniul “settings”. Selectam meniul respectiv apoi apasam “Remote Playlist”.

3 – In urmatoarea faza se va deschide o lista de exemple Remote Playlist, putem sa le stergem sau daca nu ne incurca, le lasam acolo. Pe urma cautam in dreapta ecranului in partea de sus, simbolul ” + ” si-l selectam. Dupa ce am selectat simbolul, se va deschide un dialog unde trebuie sa selectam “Add M3U URL”.

4 – Dupa ce am selectat “Add M3U URL”, se va deschide un dialog unde trebuie introdus un nume pentru Lista noastra de canale. In continuare introducem Adresa, sau link-ul, pe care l-am primit prin e-mail, sau pe facebook. Foarte simplu, copiem adresa primita si o lipim in campul respectiv apoi selectam butonul “Add”.

5 – Selectam din meniul de canale ce vrem sa vizualizam “Lista programe TV – VOD Filme – etc”

6 – Daca ceva nu se intelege puteti accesa un mic tutorial pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=u_iF_ZnTTBg